Strap on action

Idag bestämde vi oss för att leka lite med vår strap on. Började med en lång dusch och smekte varandra redan där för att sedan gå till sängs där Kinky började smeka min rumpa. Hon tog på sig straponen och lät mig suga av henne.

Jag som älskar att suga stod på knä framför henne och sög hennes stora kuk. Hon lade sig sedan på sängen och jag la mig ovanför och tryckte in min kuk i hennes mun och började sedan suga av henne igen.

Efter ett tags sugande beordrade hon mig att ställa mig på alla fyra där hon ställde sig bakom mig och började knulla mig. För varje tag hon tog blev det skönare och skönare  och jag kom närmre orgasm för varje tag.

Men innan jag kom vände hon på mig och la mina ben på sina axlar och tryckte in straponen i mig igen. Hon knullade mig hårdare och snabbare än vad hon någonsin gjort förut och det var nog den skönaste gången hittills.

Efter ett tag sprutade jag ut en stor härlig sats över min mage och bröst samtidigt som Kinky stannade upp med sin kuk djupt inne i mig.

 

Bjuder på ett par bilder där jag suger Kinkys kuk.

20131218_191027

 

20131218_191033