Brottning och sex

Hej alla trogna och nya läsare!

Idag bestämde vi oss för att ha lite brottning/sex på lacklakanet!
Vi började med att spela lite strippoker, då kläderna åkte av en efter en.. efter en stunds spelande så kunde jag Kinky inte hålla mig så jag gick fram till Naugthy för att ge honom en härlig avsugning vilket var väldigt uppskattande. Man hörde hur han andades tyngre och tyngre. Jag gick fram till lacklakanet och satte mig på knä och han kom efter. Jag kollade upp med en upphetsad blick samtidigt som jag återigen tog hans stora härliga kuk i min mun.

Efter ett tag så tog jag fram oljan och hällde över mina bröst för att smeka dom sedan. Jag tog flaskan och sprutade över hela Naugthys kropp så att den glänste riktigt ordentligt vilket gjorde mig ännu mer upphettsad. Han slet ifrån mig oljan och sprutade nu det på mig.

Vi båda var nu välinoljade och glänsande. Han tog tag i mig och slet mig ner på lacklackanet och tryckte in sin stora hårde kuk och knullade mig snabbt och hårt och jag stönade högre och högre, efter bara några tag så kom jag och sprutade min fittsaft över hans kuk.

Nu slet jag mig loss och tog tag i hans kuk och började runka av den som distration medans jag tröck ner honom på madrassen så att jag kunde få rida. efter en stund så vart det ännu lite mer brottning och tafsande innan han återigen tröck in sin hårda kuk i min genom våta fitta. Denna gången hade jag mina ben på hans axlar vilket är min favorit, jag kände hur hans stora kuk gick djupt in i min fitta och jag fick ännu en orgasm. Jag tog sedan fram min leksak och gav honom en liten show medan han runkade framför mig.

Efter en stund så kunde han inte hålla sig så då tröck han in den igen och knullade mig hårt och snabbt för att sedan lägga en stor härlig sats på mina bröst.

Bjuder nu på en film när jag sprutar olja över mina bröst

5 reaktion på “Brottning och sex

    • Hm konstigt. Vilken webbläsare använder du? Tyvärr är vi inte så bra på att programmera så vet inte om vi kan få det att fungera. Men som sagt, om du säger vilken webbläsare du använder så ska jag googla lite och se om jag kan fixa problemet.

Kommentarer inaktiverade.